Zeka Oyunları Kursu Etkinlikleri

29.12.2022 141

Birçoğumuz ders kelimesinden "bir şeylere çok çalışıp aklımızda kalmasını sağlamak" şeklinde anlamlar çıkarıyoruz. Bu şekilde düşünmemizin sebebi de eğitim sistemimizin daha çok ezbere dayalı olmasıdır. Bu yüzden çocuklar, ders çalışmak veya ödev yapmaktan pek hoşlanmayabiliyor. Aslında öğrenmenin en iyi yolu ezberlemek değil; hızlı ve mantıklı bir şekilde akıl yürütmektir. Tıpkı eğitici oyunlar gibi zeka oyunları da ezbere dayalı değildir. Bizler de okulumuzda zeka oyunları kursu açarak öğrencilerimizin fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini sağlamayı bunun yanında akıl yürütme becerilerini geliştirmeyi amaçladık. Okulumuz İngilizce öğretmenimiz Betül Sena Şen öğrencilerimize Kurs açtı ve Zeka Oyunlarını tanıttı. Öğrencilerimizin öğrendikleri oyunlarda strateji geliştirerek rakiplerini yenmeye çalışıyor.

29-12-202229-12-2022